Fisk

Fisk

Panerad fisk med kall dillsås

Panerad fisk med kall dillsås

4 torskfiléer (alt rödspätta) 1 ägg ca 0,75 dl vetemjöl ca 2 dl pankoströbröd 1 msk citronsaft 1 tsk örtsalt 1 tsk svartpeppar matolja, till stekning
DIJONSENAPSSILL MED DILL

DIJONSENAPSSILL MED DILL

1. Häll av lagen från sillen i en skål. 2. Blanda krämen på dijonsenap, crème fraiche, lite honung och hackad dill
Hemmagjorda fiskpinnar

Hemmagjorda fiskpinnar

Hemmgjorda fiskpinnar serverade med kall dillsås och perfekt ugnsrostad potatis, MUMSFILIBABA. Det är även supergott att servera fisken med stuvad spenat
Laxplanka

Laxplanka

2 bitar laxfilé utan skinn, à ca 140 gram. 11 msk smör att steka i. 10,5 krm salt och vitpeppar. 1Potatismos
Tonfiskwrap

Tonfiskwrap

Gör tonfiskröran genom att slå av allt vatten från tonfisken. 185/140g tonfisk i vatten. -Mama Skogly ♥ 185/140g tonfisk i vatten
Lyxig fiskgratäng med räkor och parmesan

Lyxig fiskgratäng med räkor och parmesan

Ingredienser Potatispuré 1 kg mjölig potatis 25 g smör 3 äggulor 1/2 dl rapsolja 1 1/2 dl riven parmesanost 1/2 tsk salt 1/2 krm peppar 1 krm riven muskotnöt Räkor 500 g räkor med skal Svampfräs 250 g champinjoner 2 msk smör 200 g fryst, tinad bladspenat 1 1/2 krm salt 1 krm peppar Vitvinsås 2 schalottenlökar 2 msk smör 2 msk vetemjöl 2 dl torrt vitt vin 2 msk koncentrerad fiskfond 5 dl vatten 2 1/2 dl vispgrädde 1 krm salt 1 krm kajennpeppar 600 g torskryggfilé (MSC-märkt) 1 1/2 krm salt 1/2 krm peppar Till garnering dill Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Mannerströms goda Janssons frestelse

Mannerströms goda Janssons frestelse

Skala potatisen och lägg den i kallt vatten så att den inte mörknar. Sätt ugnen på 175 grader. Smörj en ugnsform eller en fin gjutjärnspanna med lite av smöret