Såsen mixas med stavmixer innan jag rör ner kyckling och lökfräs. Jag marinerar kycklingen i såsen i minst 1 timme i kylskåpet, missa inte det. 0 from 1 reviewsKyckling Vindaloo Save PrintFörfattare. 4Ingredienser600 g strimlade kycklingfiléer2 gula lökar4 vitlöksklyftor200 ml körsbärstomater på burk0,5 dl vinäger2 dl kokosgrädde (går att ersätta med grädde, matlagningsyoghurt eller dylikt)½ tsk var av. Rör ner lökfräset och kycklingen och låt allt marinera i kylskåpet i minst 1 timme. FacebookSkriv utE-postTwitterPinterestRelaterade 600 g strimlade kycklingfiléer
Men nu kommer ett jättesmarrigt och enkelt recept på kycklinglasagne. Jag har faktiskt aldrig gjort kycklinglasagne förut, bara vanlig lasagne, men detta blir så otroligt gott så nu kommer jag inte vilja göra någon annan lasagne
Rotsaker tillsammans med kycklingen, servera med vitkålssallad och du har en middag helt i säsong. Blanda samman ingredienserna till marinaden och lägg den tillsammans med kycklingdelarna i dubbla plastpåsar