Till detta serverade jag tomatkompott, tzatsiki, bulgur, inlagda oliver och en god sallad. En variant på de fetaostfyllda biffarna men denna gång som köttbullar med bulgur till
200 g löjrom 6 fasta potatisar (stora) 1 rödlök 1 dl gräddfil smör och matolja, att steka i. 200 g löjrom 6 fasta potatisar (stora) 1 rödlök 1 dl gräddfil smör och matolja, att steka i
4 6 pitabröd 1 rödlök 2 tomater 2 avokado 1 vitlöksklyfta salt och peppar 150 g fetaost ca 500 g nötfärs 1 msk olja 2 tsk paprikapulver 1 köttbuljongtärning 1 dl vatten 1 msk oregano Lägg till i inköpslistan
Stek den gula löken och de soltorkade tomaterna tills löken blivit genomskinlig. När dessa fått fin färg så häll över i pannan med fläskfilén, löken och de soltorkade tomaterna