Efterrätter

Efterrätter

Himmelsk tårta med italiensk maräng

Himmelsk tårta med italiensk maräng

Tårtbotten240 g äggvita [8 st] 85 g strösocker [1 dl] 240 g florsocker [4 dl] 220 g mandelmjöl [4,5 dl] 1 citron, finrivet skal
Nyttiga hallonhavrerutor

Nyttiga hallonhavrerutor

Rör ihop allt till degen noga. Spara drygt 1 dl till toppingen och tryck ut resten i en bakplåtspappaersklädd form
Nyttig browniekaka

Nyttig browniekaka

Värm ugnen till 160 grader. Lägg bakplåtspapper i en liten ugnsform. Mosa ihop alla ingredienser utom chokladen
Leilas kokostoppar

Leilas kokostoppar

50 g smör 2 ägg (ekologiska) 1 dl strösocker 5,5 dl riven kokos 1 limefrukt, rivet skal 1 msk vit rom
Nyttigare äppelpaj

Nyttigare äppelpaj

Smuldeg. 1100 g smör. 11½ dl fiberhavregryn. 11 dl dinkelmjöl, fullkorn. 1½ dl pumpakärnor. 1½ dl solrosfrön. 11 dl socker