Åter igen lite uppehåll på bloggen för favoritsysselsättningen. skidor. Love it, love it, love it. Denna gång St Anton med omgivningar och första gången i mitt liv en hel skidvecka med sol
Tips. Vill man ha soppan matigare, tillsätt mer potatis. Häll Milda i en kall stekpanna. Den idealiska stektemperaturen är uppnådd när bubblorna slutat bubbla
Börja med löken. Skala, klyv och skär löken i tunna skivor. Lägg matfett i en kall stekpanna och ställ in plattan på ett eller två steg under högsta läget
Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen. Hacka purjolöken i små bitar och fräs i margarinet. Häll över citronsaft, fiskbuljong, Milda mat extra och färskost
Hej härliga måndag. Hoppas ni haft en bra start på veckan. Här startades den i rivfart. Var på jobbet tidigt och skulle få undan en massa, så jag skulle ligga bra i fas, men ack vad jag bedrog mig
Detta är en soppa som jag gjorde ofta när jag var med i Viktväktarna, men det är några år sedan och sen dess har jag inte gjort den så nu tyckte jag att det var dags
Tina och skiva/strimla kycklingfilén och lägg i en smord ugnsfast form. Blanda samman crème fraiche, matlagningsgrädden, soyan, sambal oelek och häll över kycklingen
Hetta upp lite smör eller margarin i en liten kastrull. Klipp ner laxen i mindre bitar och rör runt. Värm (bryn) tills laxen förlorat sin starka färg och blivit ljusrosa