Tänkte jag skulle tipsa dig om ett gott bröd som jag bakade för några dagar sen. (vill du baka hönökakor med vanligt mjöl utesluter du fiberhusk och byter ut glutenfri mjölmix och rismjöl till 4 dl rågsikt och 9-11 dl vetemjöl). (vill du baka hönökakor med vanligt mjöl utesluter du fiberhusk och byter ut glutenfri mjölmix och rismjöl till 4 dl rågsikt och 9-11 dl vetemjöl)
Igår gjorde jag en tomtelatte (recept kommer senare) åt maken och fick kondenserad mjölk över. Letade på nätet och hittade ett recept på Brigadeiros på mitt kök
Saffransrutor. 2016-10-23, 13. 21. Liten försmak på julen. Detta behöver du. 6 st ägg6 dl strösocker6 dl vetemjöl6 tsk bakpulver1 msk vaniljsocker2 kuvert med saffran3 dl vatten
Tillbaka till advent och adventsfikat dock. Ja, men det finns ju även mycket annat gott man kan baka, som ändå smakar lika mycket advent, just med hjälp av de smakerna
Min kompis Paulina la ut en spännande video på fejjan för ett tag sen. Där var det en nutellakladdkaka i mugg som skulle ta endast 45 sekunder att göra och med endast 3 ingredienser
Men strunt i det, tillbaka till pepparkaksbollarna. Här kommer en favorit i repris. Dessa pepparkaksgubbar gjorde jag för några år sen och de var riktigt goda, alldeles för goda för att hamna i glömska så därför lyfter jag fram receptet här igen
Äppeltosca1. Sätt ugnen på 175 grader. Smält smöret och låt det svalna. Vispa ägg och socker luftigt. Blanda i mjöl och vaniljsocker och rör till sist i det smälta smöret