Lahmacun är en turkisk favoritpizza med kryddig köttfärsfyllning. Jag testade att göra en twist på den klassiska lahmacun, jag skippade köttet och fyllde dem istället med en smakrik grönsaksblandning
1. Fräs morötter och lök i olja i någon minut. Tillsätt allt utom halloumi och vita bönor. Låt det stå och puttra i tills linserna är klara, ca 15–20 minuter
Jag har nu fått ordning på dagarna och kan konstatera att det är LÖRDAG och inget annat. Imorgon åker vi till Idre så dagens projekt stavas p-a-c-k-n-i-n-g
Köttfri måndag = Curry bowl Vi försöker variera maten hemma så gott det går med tanke på barn och deras inte allt för varierande önskemål… Vegetariskt händer tyvärr inte så ofta som jag önskat
Jag gillar lasagner som går fort att göra, vilket innebär att det inte får vara för många steg innan det är dags att börja varva plattor och fyllning i ugnsformen