Miso Ramen Jag vet riktigt Ramen smakar så gott eftersom de restauranger förbereda buljong med många olika ingredienser och koka länge för att utvinna gott smak Laga japansk mat hemma
Chicken ramen Strimla purjolöken och lägg i kastrullen tillsammans med sesamolja, soja, babyspenat, citrongräs, vatten, 2 st smulade hönsbuljongtärningar och nudlar. 1 L VattenMatHem
Efterrätt: Vit chokladpannacotta med hallonsås I ren panik för att komma på en lösning så rörde jag ner ett extra gelatinblad och ställde sedan pannacottan i glasen i frysen i nån timma Bakloppan
Efterrätt...och lite blommor. Och i fall att det är fler än jag som gillar choklad så kommer receptet här. Lägg gelatinbladen i kallt vattenAllt och lite till
Efterrätt med vårkänslor.Att vårt kök skulle ge oss så himla mycket positiv energi tillbaka hade vi aldrig räknat med när vi satte igång detta projektet förra året Mårtenssons kök