Detta är ett fantastiskt tilltugg. Här får fläsket rimma i öl i ca ett dygn, sedan röks det lätt för att sedan grillas knaprig och penslas med en habanero och lönnsirapsglaze
För er som odlar eran egen squash, ni missar väl inte att lägga in den. Nu när dom flesta säkert har ett överflöd av squash så är det ju hög tid att göra en inläggning
Ibland får man idéer som blir bättre än man kunnt tänka sig. Som de här tomatchipsen jag fick för mig att göra för att pimpa dagens veggo-burgare (receptet på den kommer i nästa inlägg - och jag rekommenderar er att kolla in det för jag har vunnit kampen om den perfekta vegetariska hamburgaren)
Kålrotschips. Ingredienser. Kålrot. Rapsolja. Salt. Grovsalt eller flingsalt. Gör såhär. 1. Skiva kålrot i tunna skivor gärna på mandolin, matberedare eller något liknande
Marinerade oliver. Oliver fetaost paprika vitlök kan man marinera själv blir både gott och snyggt. Passa på att göra lite olika smaksättningar, bara att använd fantasin
I helgen var det fotboll igen på TV och till detta gjorde vi ostbollar som vi åt till en kall bira. Nästa gång ska jag göra dom lite annorlunda vi tyckte dom var goda men önskade ännu lite mera smak så mera bacon ska testa ett helt paket nästa gång och så kommer jag att ha i mer ost 5-6 dl och mera ostkrokar eller ostbågar har flera namn dessa gula krokar
En fantastisk förrätt som får tungan smälta i munnen. Rekommenderas. Lägg 1 burk creme fraiche, 1 dl grädde, 1 msk ljus maizena, 1 krm malen muskotnöt och en nypa salt i en kastrull, blanda och låt koka upp
Det här är ett av de enklaste tilltugg man kan göra men blir supergott. Jag valde oliver med fetaost i men det går nog lika bra med vilka som helst, med vitlök till exempel