Äppelpajspannacotta med krisp 2 gelatinblad 2,5 dl vispgrädde 1 dl strösocker 2 tsk malen kanel 2,5 dl gräddfil. 1Topping2-3 syrliga äpplen (gärna svenska) 1 tsk malen kanel 1 msk strösocker 25 g smör www.koket.se
Maränggrottor med jordgubbar 3 st äggvitor. 12. 25 dl strösocker. 11 tsk bakpulver. 13 dl vispgrädde. 1500 g jordgubbar. 11 st passionsfrukt www.hemtrevligt.se
God och krämig Gino 2 bananer. 0,5 liter jordgubbar. 6 kiwi. 2 dl färska hallon. 2 dl färska blåbär. 300g vit blockchoklad1. Ta bort skalet på kiwin och skiva upp all frukt www.landleyskok.se
Gräddfilspannacotta med salt kola Pannacotta2 gelatinblad 3 dl vispgrädde 300 g kondenserad mjölk sötad 1 dl gräddfil 1 krm havssalt www.koket.se
Chokladglass med apelsinklyftor och knäckflarn Chokladglass5 dl vispgrädde 2 dl kondenserad mjölk ca 200 g choklad, smält (gärna belgisk). 1Marinerade apelsinklyftor3 apelsiner 1 msk strösocker 2 dl cointreau (till marinering) www.koket.se
Citrontiramisu med mynta 4 ägg, separera vitor och gulor 100 g strösocker 500 g mascarpone 2 citroner, zest och saft 1 dl vatten 4 msk limoncello (eller annan citronlikör) 12 savoiardikex citronskal (till garnering) kakao (att pudra över) mynta (att garnera med) www.koket.se
Citronparfait med frukter Parfait2 dl grädde 0,5 dl lemon curd 2 dl turkisk yoghurt 1 citron 2 äggulor 0,5 dl strösocker www.koket.se