Förra helgen fick jag ett samtal från en av Darlingens kompisar som ville att jag skulle baka kakor (med superkort varsel plus att jag jobbade de dagarna) som de skulle ha på mannens svensexa
Jappgodis - 6st små "styck" (delade i grova bitar). Daim - 6st små "styck" (delade i grova bitar). Grädda i 10-12min och skär sen längderna i lagom stora, sneda bitar medan kakorna är varma
Det var ett tag sedan som jag bakade småkakor men när jag hittade detta receptet kunde jag inte låta bli, det lät så gott och kakorna var ännu godare än jag trodde
Jag brukar använda en pizzaslicer till att skära kakorna, men det går lika bra med en kniv. Grädda kakorna i mitten av ugnen i ca 12 minuter, låt dem svalna i ca 1 minut innan längderna skärs i bitar. Skär kakorna ca 1,5-2 cm tjocka
Har ni som jag, alltid äggvita i kylskåpet. Jag har jämt flera burkar med olika datum på äggvita som sparats från olika tillfällen i kylskåpet och det brukar sluta med maräng som vanligt eller så slängs det till slut, jag menar det går inte att leva på maräng, eller
Under min PT-utbildning höll vi till på Sankt Jörgen Spa & Resort här i Göteborg och i anslutning till deras gym finns ett mysigt spacafé som serverar massa godsaker där fokus ligger på raw bland annat