Friterad kyckling med sötsur sås – sååå himla gott. (något vi inte äter jätteofta eftersom att jag inte är något fan av de processade kycklingbitarna man köper i butik… )
Fräs kyckling med lök tills den fått fin färg. 1 kilo kycklingfilé, strimlad. Häll över kycklingen och sätt in i ugnen i ca 15-20 minuter tills allt fått fin färg. 1 kilo kycklingfilé, strimlad
Putsa kycklingfiléerna och skär i strimlor. Häll i kycklingfond och smska av med salt och peppar. smeta ut lite sås på botten av en ugnsform och lägg sedan några plattor över, sedan lite kyckling/bacon och sedan sås och fortsätt sedan så tills kycklingen och lasagneplattorna är slut, toppa då med champinjonerna och paprikaröran och fördela lite sås ovanpå
Skulle laga till två stycken kycklingfiléer för att det skulle räcka till två lunchlådor. Dottern tyckte det såg jättegott ut och åt upp den ena kycklingen och blev lika förtjust som jag