Kycklinggryta med blomkålsris Hacka löken och pressa vitlöken. Fräs i smör. Skär kycklingköttet i små bitar och lägg i stekpannan. Stek ett par minuter och tillsätt sedan crème fraiche, curry och gurkmeja www.koket.se
Fisk med curry och apelsin 1. Skär bort alla småben på fisken och skär den i mindre bitar. Salta mycket lätt med ½ tsk salt. 2. Hacka löken och fräs den mjuk i smöret Svt
Kyckling och currygryta 1. Koka upp riset. 2. Skär kycklingen i bitar. Skölj, kärna ur och skär paprikan i bitar. Skala och skär löken i klyftor Helena Toftling
Krämig fiskgryta Ingredienser Portioner. 4 900 g fast potatis 2 morötter 1/2 purjolök 1 msk olja 1 msk majsstärkelse 1 1/2 dl vispgrädde 3 dl vatten 1 fiskbuljongtärning 1 dl mjölk 1 röd paprika 4 portionsbitar lax (à 125 g) salt cayennepeppar 1/2 ask färsk gräslök (à 20 g) Lägg till i inköpslistan www.ica.se