Blanda gulorna med fransk senap och vinäger och vispa blandningen till en fluffig smet. Tillsätt olja i omgångar, först droppvis, senare i en fin stråle, allt under ständig vispning
I det här huset tröttnar vi aldrig på pannkakor och det blir gärna en variant var och varannan helg. Denna gång prövade vi på kokospannkakor som jag hittat hos bloggen Ryska dockor
En klassisk thailändsk kycklingsoppa med massor av goda grönsaker och kryddor i. Denna går utmärkt att göra på kycklingskrov som blir över när man styckar en hel Bosarpkyckling och gör andra rätter av filéerna, låren och vingarna
En mycket enkel lemon kurd, äggfri och tar bara några minuter att göra. Lite fuskvariant skulle säkert somliga säga, men vill man inte ha ägg i är det här ett bra alternativ
Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget)