God fortsättning på 2015 får jag börja med att säga. -) Nu ser jag fram emot ett nytt spännande och händelserikt år och jag har redan flera kockuppdrag inbokade
Så här en fredag så passar det väl utmärkt att erbjuda lite tips på förrätt till helgen. Jag skippade att kalla den förrätt och åt två portioner själv direkt till middag, för detta är så gott
Jag älskar kyckling i alla former. Äter gärna kyckling lår tycker om texturen på köttet. Det finns många sätt att göra teriyaki kyckling på men detta tycker jag blir väldigt mört och smakrikt
Baba ganoush är en populär dipp-rätt som gärna serveras som en aptitretare. Huvudingrediensen i en baba ganoush är aubergine som grillas och sedan smaksätts med olika örter, kryddor och smaker
Ugn 200 grader. Bakad potatis. Dela bakpotatisarna på längden och sätt in dem i ugnen på 200 graders ugnsvärme och baka den tills dem är mjuka, ca 30-40 minuter
Pannbiffar och potatisgratäng på en torsdag är inte så dumt. Hade tänkt göra potatismos först men blev så sugen på den gratäng jag brukar göra när det bara är vi två, i ett lager på en stor ugnsplåt
Även jag fick lämna ett bidrag till broders 40-årsfest och det kulinariska utbudet. I vintras bjöd jag på vit sparrissoppa med de här snittarna till och de blev väldigt uppskattade då
Man kokar pumpan och mosar den innan man använder den. Det är svårt att beräkna hur stor bit pumpa man kokar, man får chansa, skulle det bli mindre än vad som behövs går det bra att halvera receptet