Tapas är något som man kan äta och variera i mängder och passar alldeles perfekt om du äter LCHF. Det här är ett LCHF-recept på en tapasrätt som jag tycker är makalöst god, och den är så himla lätt att göra
Värm ugnen till 175 °C. Lägg aluminiumfolie i botten på en ugnsform och sätt på galler. I en stor skål, tillsätt lönnsirap, farinsocker, dijonsenap , flingsalt och cayennepeppar
Passar perfekt till grillat kött eller kanske som ett inslag i en tapas middag. barn, gluetnfritt, glutenfri, glutenfri matblogg, glutenfri polenta, glutenfri tapas, glutenfria köket, glutenfria polenta pommes, glutenfriakoket
I helgen bakade jag en kladdig rabarberkaka och maken gjorde en supergod rabarber-mojito. Vi får så löjligt mycket rabarber, och det känns ju liksom synd att inte använda så mycket som möjligt
Här är en av tapasrätterna vi åt i lördags, nämligen baconlindad halloumi. Baconlindad halloumi. Jättegoda och perfekt att ha när man vill servera smårätter och plock
En kotlett skuren i kuber eller ca 600 g fläskkött ,1 burk tomater,1 rostad röd paprika hackad, 1 liten grön paprika hackad, 1 liten gul som hackas, 2 vitlöksklyftor hackad, 2 halvt glas torrt vitt vin, 1 tsk pimento, olivolja, salt och peppar, persilja, oregano,
Nio olika tapas i ett och samma inlägg. Då är det bäst att vi sparkar igång direkt. Eftersom det tar lite tid att göra alla dessa "rätter" är några väldigt enkla, ja, närmast genant enkla