Tina kycklingbenen om de är frysta. Lägg kycklingbenen i en ugnssäker form. Rör ihop olja, citronskal, salt och svartpeppar, vänd ner det med kycklingbenen och grönsakerna
Tina och skiva/strimla kycklingfilén och lägg i en smord ugnsfast form. Blanda samman crème fraiche, matlagningsgrädden, soyan, sambal oelek och häll över kycklingen
Strimla kycklingfiléerna, skala och skiva lök och vitlök, skiva champinjonerna. Fräs kyckling, lök, vitlök och champinjoner i olja utan att det får färg
Kyckling och dragon tillsammans blir riktigt gott. Den enkla såsen får en smakkick av citron som steks (eller grillas) ganska hårt innan den pressas över kyckling och även den rostade potatisen om man så vill
Kyckling. Tina kycklingen. Blanda alla grönsaker och kycklingben på en ugnsplåt. Blanda samman olja, kycklingfond, honung, spiskummin, paprikapulver, kanel, salt och peppar i en skål
Bryn kycklingen i smör i en stor stekpanna. Lägg på lock och låt kycklingen eftersteka i 20-25 min. Lägg över kycklingen utan sky i äppelsåsen och låt puttra ca 5 min. 1 kg kycklingdelar
såsen på brödet, häll på varfri mängd kyckling o sen lägg på blandsallad. för 2 st wrap2 tortilla bröd eller tunnbrö1 kycklingfile½ röd lök½ dl sweetchilisåsLite tacokrydda , jag snckar 1 tsk bara. Stek o häll på sweetchillisås o strö över tacokryddanLåt steka tills kycklingen e färdig o låt det puttra ytterligare i 5 min. 1 kycklingfile