Piroger

Piroger

Frasiga piroger med godaste fyllningen

Frasiga piroger med godaste fyllningen

Ni som följer mig på instagram – @kryddburken såg igårkväll bilder på pirogerna jag gjorde och självklart ska ni få recept på fyllningen som bara är sååå god
Piroger med kyckling och mozzarella

Piroger med kyckling och mozzarella

Brukar du göra piroger. Om du inte gjort piroger tidigare borde du verkligen prova – det är perfekt att fylla med överbliven köttfärssås, lite påläggsskinka eller blandade grönsaker
Barnsligt goda pizzapiroger

Barnsligt goda pizzapiroger

Strö lite basilika ovanpå pirogerna precis när du tagit ut dem ur ugnen. Lägg pirogerna på en ugnsplåt och tillaga i ugnen ca 20 minuter
Argentinska empanadas

Argentinska empanadas

Ingredienser Deg 10 dl vetemjöl 1 tsk salt 2,5 dl vatten 2 st ägg 0,5 dl smör , flytande Fyllning 1 st gul lök(ar) , stor 1 dl russin 1 st ägg , hårdkokt 125 gram gröna oliver 1,5 msk spiskummin , mald 0,5 tsk chilipeppar , mald, eller cayennepeppar 300 gram nötfärs , grovmalen, helst ekologisk 1 odefinierad salt 1 msk olivolja 25 gram smör 1 st paprika 1 msk paprikapulver 1 odefinierad svartpeppar , nymalen Till pensling 1 st ägg , till pensling Köp receptet
Piroger med olika sorters fyllning

Piroger med olika sorters fyllning

Fyllning till piroger. Låt svalna innan du fyller pirogerna. Låt svalna innan du fyller pirogerna. Låt svalna innan du fyller pirogerna
Kräftskiva

Kräftskiva

Vi har haft några underbart soliga dagar här i Värmland så våran kräftskiva kunde inte vara mer läglig
Köttfärspiroger

Köttfärspiroger

Lägg pirogerna på en plåt och täck med bakduk. Vispa snabbt ihop ägget och pensla pirogerna. 50 g. 1100 g
Hannas favoritpiroger

Hannas favoritpiroger

Deg2,5 dl vatten, fingervarmt 25 g jäst, färsk 1 dl rapsolja (eller olivolja) 0,5 tsk salt 8 dl vetemjöl
Zeinas tacopiroger

Zeinas tacopiroger

Deg30 g jäst 3 dl mjölk, ljummen 100 g smör, rumsvarmt 1 ägg ca 8 dl vetemjöl 1 tsk salt. Fyllning350 g nötfärs 1 gul lök, finhackad 2 klyftor vitlök, finriven 400 g tacosås 1 msk torkad oregano 2 tsk malen spiskummin 2 tsk paprikapulver 200 g riven ost salt peppar