1. Sätt ugnen på 225 grader. Koka potatisen mjuk i saltat vatten, det tar ca 10–15 minuter. 2. Häll de frysta grönsakerna i en ugnsform, salta och peppra
Falukorv provencal. en bleksådan haha. men goood. Perfekt tisdagsmat. 1 falu i ring½ squasch½ gul lök2 vitlöksklyftor3 msk olivolja1 msk senapRiven smakrik ostSkåra korven o lägg i skivor av lök o squasch
Blanda grädde och senap i en ugnsfast form. Tärna tomaten och blanda med gurkmixen. Skär en skåra längs med korvarna och fyll dem med tomat- och gurk-mixblandningen
Ingredienser Portioner. 4 4 portioner ris 400 g strimlad falukorv 2 finhackade gula lökar 2 dl matlagningsgrädde 1 dl vatten 1 msk tomatpuré 1 msk kinesisk soja salt och peppar 1 msk olja till stekning Till servering grovskuren vitkål med persilja Lägg till i inköpslistan