Att testa

Att testa

Päronmarmelad!

Päronmarmelad!

Så den är absolut värd att prova. Då bildas ett vakuum som gör att marmeladen håller längre. Den är perfekt att använda på syltkakor, som dom här päronsnittarna
Prinsesstårta

Prinsesstårta

Den här gången testade jag att göra en lite mindre botten, jag använde mig av receptet på förpackningen till potatismjölet men minskade mängderna
Penne pasta med oxfile, svamp och grädde

Penne pasta med oxfile, svamp och grädde

400 gram penne, följ anvisningar på paket till fyra portioner. 200 g oxfilé. 200 g svamp som champinjoner, kantareller eller shiitake (ca 10 stora svampar)
Fylld lövbiff

Fylld lövbiff

Vik ut biffarna och lägg på skinkan. Bred på färskost och fördela basilikabladen över. Rulla ihop och fäst med tandpetare
Ostkorgar med skaldjursröra och färska räkor

Ostkorgar med skaldjursröra och färska räkor

Ostkorgar. 2 dl västerbottensost. Skaldjursröra. 1 dl crème fraîche 3 msk majonnäs 2 msk purjolök, fint hackad 2 msk dill, fint hackad 170 g skalade räkor 100 g kräftstjärt 5 msk löjrom 0,5 msk citron, pressad 0,5 krm salt 0,5 krm svartpeppar 4 kvist färsk dill
Enkel laxpasta

Enkel laxpasta

4 4 port pasta 1 strimlad gul lök 250 g kallrökt lax i mindre bitar 1 påse babyspenat (à 65 g) 1 förp mjukost räkor och kräftor (à 275 g) 1 1/2 dl mjölk 1/2 kruka dill salt peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Mjukost i ask 20 % rabatt Kavli 330 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Smakrik chili con carne i Crock Pot

Smakrik chili con carne i Crock Pot

Chili con carne är en kryddstark maträtt som huvudsakligen är en köttragu smaksatt med chilipeppar. Hoppas ni testar där hemma
Laxfiléer fyllda med oströra

Laxfiléer fyllda med oströra

smör att steka i (snåla inte). smör att steka i (snåla inte). Ingredienser. 4-6 portionsbitar laxfilé. salt & peppar
Finska potatiskakor med keso

Finska potatiskakor med keso

Häll av vattnet och mosa den. Koka den skalade potatisen. Blanda i mjöl, ägg, smält matfett och salt. Forma moset till 8 bullar som läggs på smort fat eller smord ugnssäker form