Tillsätt häften av sockret och fortsätt vispa till skummet är vitt och hårt. Ha i resten av sockret och fortsätt att vispa tills det är så fast att du kan vända bunken upp och ned utan att marängsmeten rinner ut
Häromdagen gjorde jag en vegetarisk gryta och som tillbehör var det rostade kikärtor. Grytan blev iochförsig också god, men den skulle inte göra sig så bra på bild
Godis,. Jag har ätit bullar, choklad, mer choklad och lite till choklad. Godis,. Det känns i kroppen vill jag säga och jag blir så arg på mig själv när jag gör sådana snedsteg
Vänta, och känn på fruktmassan regelbundet för att se hur det går. Lossa sedan den fasta fruktlagret från bakplåtspappret, klipp i långa remsor och rulla till "kringlor"
Blanda ägg, grädde, keso, riven ost, bakpulver, oregano, salt och peppar i en bunke. Toppa med en halv tomat och grädda mitt i ugnen i cirka 20 minuter