Har haft en heldag med min avdelning på jobbet idag. Eftersom jag är lite skeptisk till hantverkare så har jag för min sinnesfrids skull räknat med att de är kvar här i någon form fram till jul
Strö även riven ost ovanpå och grädda i ugnen i 15 min tills osten smält och fått lite färg. Denna rätt måste ni göra så krämig och framförallt tar det inte lång tid
Låt detta steka i ca 10 minuter. Låt allt steka i ytterligare ca 10 minuter. Sänk värmen och låt sedan röran småputtra under lock i ca 30 minuter. Sänk sedan värmen under grytan och låt såsen puttra i ca 15 minuter. Sätt in formen i mitten av ugnen och grädda gratängen i ca 25 - 30 minuter
Jäs den övertäckt i bunken i ca 30 minuter. Låt dom jäsa i ca 30 minuter till. Grädda i 225-250° mitt i ugnen i ca 10 minuter,tills de har fått fin färg