Tar man grundreceptet på den här tryffeln så kan du smaksätta den själv med det du gillar bäst. Kanel, mörk rom, ingefära, pepparkakskryddor och kardemumma är några smaker som går bra att byta ut mot pepparmyntsoljan
Impulsköpte frystorkade jordgubbar när jag besökte Saltå Kvarns butik i Järna i somras. Impulsköp är inte alltid dåliga för tack vare det kan vi nu njuta av julröda tryfflar med frisk smak
Jag är en lakritsälskare och har alltid varit så nu har jag provat på en lakritstryffel gjord av. marabous saltlakritschoklad ,god tyckte jag men min familj som inte helt delar min passion för lakrits var inte lika förtjusta i den
Nu e det jul igen. ) Förra året skulle jag testa dessa, vilket heller inte blev av. Men så satt jag och googlade runt häromkvällen och dök ju rakt in på sockerrus blogg
Först vid 40 års ålder åt jag smörrebröd. Verkligen äkta smörrebröd skulle jag vilja säga, eftersom det var i Köpenhamn och de var utvalda av en kompis som är en äkta köpenhamnare
Har en flaska Gammel Dansk i min hand och vad passar inte då. Jo, smörrebröd. Mys i uterummet, denna fantastiska sommarkväll Trevlig besök dök upp också
Till helgen har jag tänkt att vi ska provsmaka på årets glögg. Det finns många små goda tilltugg till glöggen och jag har tänkt dela med mig av mina favoriter
crostini, Fetaost, Glöggmingel, Snittar. Hej,. Redan första advent i morgon. Nu är det slutspurt på året och snart börjar den mest hektiska perioden i butiken
Foto. Anders Hansson. Jag har några favoriter vad gäller kokboksförfattare. En är Jamie Oliver som du säkert märkt, en annan Anna Bergenström - och så har vi Yotam Ottolenghi