Jag valde dock att lyxa till det lite med att doppa barsen i lite choklad vilket gjorde upplevelsen av de här barsen till en kopia av den populära kokoschokladen
Smaken är riktigt chokladig, och konsistensen är lagom kladdig, och den smälter nästan i munnen. Smält chokladen tillsammans med oljan försiktigt (exempelvis i mikron)
Hacka chokladen grovt och vänd försiktigt ner i smeten. Mixa ihop alla ingredienser förutom den mörka chokladen i mixer eller med stavmixer till en slät smet
Jag älskar kombinationen av cornflakes krisp i jordnötssmör, chokladoch jordnötter. Denna kakan tror jag nästan att alla mina vänner har smakat, och jag vet inte med hur många vänner jag har bakat den med men vi föråt oss på den här kakan ett tag haha Den är så god så god så god
Mixa dadlar, mandlar, valnötter och en halv (0,5) dl kakao i en matberedare eller mixer. Mixa bananer, mandelsmör, agave, en halv (0,5) dl kakao samt ev en matsked kokosolja i matberedaren tills de bildar en tjock chokladkräm. Låt ligga i frysen minst 30 min innan den skärs upp och serveras. Förvara gärna kakorna i frysen och tag fram 10 min innan de ska ätas
Ni som följer bloggen vet att tårtor inte är det mest förekommande här… Det är förvisso rätt gott men det är väldigt tidskrävande och pillrigt så det är inte alltid tiden finns att fixa med sådant
Chokladglasyroch topping. Som tur är går det att hitta riktigt bra eko varianter idag som inte är sötade med vitt socker, men det är ju ändå den där farligt goda blandningen av sött och salt man vill åt…
Tänk dock på vilken choklad du använder om du strikt vill hålla dig till paleo. Det är ju så gott och jag vill bara experimentera fram nya varianter utav det