Ingredienser Portioner. 4 4 port ris 1 rödlök 1 vitlöksklyfta 1/2 tsk chilipulver 1 msk curry 1/2 tsk kanel 1 msk olja 2 dl röda linser 400 ml kokosmjölk 2 1/2 dl grönsaksbuljong (vatten och tärning eller fond) 1/2 påse salladslök (à 125 g) 250 g körsbärstomater 1/2 kruka koriander salt och peppar 1/2 citron Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong
Med nya året vill jag försöka att få familjen att äta mer vegetariskt. Några dagar in på det nya året. Julen är utstädad och i morgon är det dags att återgå till vardagen
Odlingssäsongen har inte riktigt börjat ännu. Jag tröstar mig med att grodda. Först ut var mungbönor. De färdiga mungbönsgroddarna fick mig att börja längta efter en asiatisk favorit - Pad thai
Att få till en perfekt vegetariska burgare kan vara lite klurigt. Konsistensen får varken bli för torr eller för mosig och den måste även ha gott tuggmotstånd
Imorgon är det fredag (igen. ) och vi ska fira in helgen genom att äta middag och dricka bubbel på Natur, kolla in Kings of Convenience på Pustervik och avsluta kvällen med en Bloody Mary på Mr P
Jag använde rester av kokt potatis som bindemedel i dessa bönbiffar. Har du ingen potatis hemma kan du ersätta den med cirka en halv deciliter potatismjöl, testa dig fram