Lägg i köttfärsen. Och stek tills köttfärsen blir smulig. Saftig och riktig god gratäng. Gratäng är så gott och ha med i matlådan men lika gott att äta hemma med en fräsch sallad
Stek upp köttfärsen och häll i tacokryddan + lite vatten(står på påsen). Häll upp pastan i en smord gratängform, häll över köttfärsen och rör om så det blandar ihop sig lite
Blanda ströbröd och öl i en skål. Rör ner senap, salt, peppar och ägg. Skala och finhacka löken. Stek den i smör på svag värme tills den mjuknar men inte tar färg
1 kg köttfärs. 1 kg köttfärs. Älskar köttbullar. Som dom är eller i någon god sås. Gillar man grönpeppar måste man testa denna simpla men sååå goda rätt
Dela ned köttfärsen i pannan och låt den brynas ordentligt. Antal. 2 personerIngredienser. 250 g blandfärs eller oxfärs½ gul lök, skalad och finhackad2 vitlöksklyftor, skalade och pressade1 burk champinjoner (280 g)7 varv med svartpeppar kvarnenen nypa salt1 tomat, hackas och delas ned i bitar½ tsk aromat krydda½ tsk kött & grill krydda½ tsk allround krydda½ msk koncentrerad oxfond½-0,75 dl ketchup½-1 dl vatten1 dl mjölk1 dl gräddemaizena till redningsamt soya färg till en mörkare såsArbetsbeskrivning