Det blir ett perfekt godis att unna sig. Jag tycker om mandelmassa lite för mycket. Ungefär så mycket att jag kan äta mandelmassa rakt av och alltid tar lite (läs mycket) extra av det vid bakande av mandelmassiga bakverk
Fudgen är sedan doppad i mörk choklad och jag valde att toppa varje godisbit med lite kokosflingor. Doppa godisbitarna i den smälta chokladen, toppa med kokos och låt stelna i kylskåp
De är jätteenkla att göra och perfekta att ha med sig som snacks (även om man kanske inte ska äta choklad varje dag) eller som nyttigt godis om man blir lite sugen
Jag har tänkt göra lite olika julgodisar som man bjuda gästerna på. Här kommer en gammal favorit. Det är ju så gott med hemmagjorda chokladtryfflar och sista och äta på jullovet
Den ultimata godis-cupcaken blev denna härliga vaniljcupcake med zoo-frosting. Dom gick verkligen hem hos barnen, för vilket barn älskar inte godiset Zoo
Dessutom känns det bra med godis som man vet vad som är i dom. Jag testade att göra egen teaterkonfekt och jag fattar inte att jag inte har gjort dessa tidigare