Päron

Päron

  • 7 Recept

Addes päron med After Eight

Lägg päronhalvorna i en ugnsform, med snittytan nedåt. (Päronen ska bli varma så pass att chokladen smälter)
Inkokta päron i siraps-vaniljlag

Inkokta päron i siraps-vaniljlag

Inkokta päron är riktigt gott tycker jag och kan inte alls jämföras med päronhalvor på burk. Jag tycker att det blir bäst om päronen inte är riktigt mogna

Inkokta päron

Skala päronen men låt stjälken sitta kvar. Låt päronen svalna i lagen. Servera päronen med vispad grädde och kolasås eller dela dem och lägg dem i en ugnsfast form och täck med After Eight
Inkokta päron

Inkokta päron

På sambons släktgård växer det gråpäron i ett träd. Den största delen päron kokade jag in i en sockerlag med smak av vanilj och en liten del fick även sällskap av lite saffran
Ingas inkokta päron

Ingas inkokta päron

Skala päronen, dela dem halvor och gröp ur kärnhuset. Häll upp i plastburk och fyll på lag så att päronen täcks