Igår åt jag världens enklaste snabbmatlunch enligt LCHF. Kålrotspommes och majjodipp. Skär upp kålroten i stavar, lägg på en plåt och häll över olivolja + salt, in i ugnen 180 grader i 30 min
Halloj. Jag vet att jag har en del recept att ta tag i sedan förra veckan, det kommer snarast möjligt. Ikväll blev det indisk afton här hemma, och OJ vilken god gryta jag fick till
Solen skiner ute och jag tror jag ska ta och gå ut en sväng innan mina killar kommer hem. När mina föräldrar hälsade på förra helgen lämnade de lite äpplen som jag smörstekte tillsammans med kanel och toppade gröten med
Det värmer när ni berättar att ni testat mina recept och att ni tycker om dem. Eftersom mina killar är något tveksamma till gorgonzola valde jag att testa detta ikväll när de inte var hemma och det var helt fantastiskt gott
Lägg filéerna i en ugnsform, krydda dem med lite salt och peppar. Blanda ihop creme fraichen, den turkiska yoghurten och kryddorna, den hackade chilin och vitlöken i en burk
Skär kycklingen i små bitar och stek i massa smör. Skär paprikan i små bitar och lägg i. Häll i båda burkarna crème fraiche och rör om tills det smält ihop och blivit varmt
Skär kycklingen i bitar. Stek kålen på medelhög värme i smör. Tillsätt kycklingen när kålen blivit mjuk. Krydda med curry och paprikapulver, tillsätt vitlöken och crème fraiche och eventuellt grädde om du vill ha mer sås
Hacka nötterna till lite mindre bitar. Rosta sedan valnötterna, hasselnötterna och solrosfröna i en torr stekpanna på medelgod värme tills de får lite färg
Äntligen fredag, eller vad säger ni. Denna dagen har verkligen segat sig fram. Var helt inställd på att jag skulle ut och springa direkt när jag kom hem från jobbet men när jag väl kom hem så var jag så trött och seg så jag hoppade faktiskt över det, jag som inte hoppat över någon träning på jättelänge