kakor,efterrätter,pajer

kakor,efterrätter,pajer

Polynéer

Polynéer

200 g smör. 13. 33 dl vetemjöl. 12 msk vispgrädde. 12 msk vatten. 1100 g hasselnötter. 13 dl florsocker. 13 st äggvitor
Kladdkaka med toscatopp

Kladdkaka med toscatopp

150 g smör. 12. 5 dl strösocker. 11 tsk vaniljsocker. 11 dl kakao. 12 st ägg. 12 dl vetemjöl. 1150 g nötter. 175 g smör
Tekakor med havre

Tekakor med havre

Ingredienser 1 sats 2 satser 3 satser 4 satser 5 satser 6 satser 7 satser 8 satser 9 satser 10 satser 11 satser 12 satser 13 satser 14 satser 15 satser 16 satser 17 satser 18 satser 19 satser 20 satser 4 dl havregryn 5 dl mjölk 50 gram jäst 0,5 tsk salt 1 msk socker 8 dl vetemjöl 50 gram smör , eller margarin Köp receptet