Connys bröd

Connys bröd

Fröknäcke (Naturellt)

Fröknäcke (Naturellt)

  1 dl Pumpakärnor. 1  1 dl Sesamfrön (Skalade). 1  1 dl Solrosfrön. 1  1 dl Linfrön. 1  1 dl Chiafrön. 1  1 msk Vallmofrön (blå)
Danskt rågbröd

Danskt rågbröd

Dag 1. 500 g vatten 300 g hel råg 200 g solroskärnor 50 g linfrön 40 g salt. 1Dag 2. 500 g vatten 300 g mörk sirap 300 g grovt rågmjöl 300 g finmalt rågmjöl 300 g vetemjöl 60 g jäst hela fröblandningen, från dag 1
Enkla tortillas

Enkla tortillas

  8 st Äggvitor. 1  1 st Ägg. 1  2 msk Färskost. 1  30 g Kokosmjöl. 1  0,50 tsk Bakpulver. 1  1 tsk Fiberhusk
Långpannebröd med morot och keso

Långpannebröd med morot och keso

Från början var det här mitt egenkomponerade recept på underbara frallor, och nu har jag helt enkelt transformerat det till ett underbart långpannebröd
Frukostbröd med havre

Frukostbröd med havre

Ingredienser Portioner. 16 st 5 dl fiberberikade havregryn 2 dl grovt rågmjöl 1 dl rågkross 1 dl hela linfrön 2 tsk salt 7 dl vatten eller mjölk 2 msk olja 50 g färsk jäst 8 dl vetemjöl Lägg till i inköpslistan
Nybakat filmjölksbröd

Nybakat filmjölksbröd

Smörj en avlång brödform ca 1,5 liter. 1. Sätt ugnen på 175 grader. 2. 3. Blanda samtliga torra ingredienser. Rör ner filmjölk och sirap
Saftigt bröd i långpanna

Saftigt bröd i långpanna

Pensla brödet med uppvispat ägg och strö på valfri garnering. havregryn. 1mjölk. 1baksmör. 1färsk jäst eller 2 1/4 tsk torrjäst
Limpa med frukt och nötter

Limpa med frukt och nötter

Snitta brödet några gånger och ställ in i ugnen. Låt svalna på ett galler helt innan du skär i brödet. Grädda tills brödet får en innetemp på 97C, ca 30 minuter