En enkel och god pastasås med Kyckling. Strimla kycklingfileérna (eller stek dem hela och skiva dem sen), i med pressad vitlök, paprika och champinjoner och låt fräsa mjuka
baconlindad kycklingfilé med ugnsstekt potatis. Och den här kycklingen går ju att variera hur mycket som helst beroende på vad man stoppar i, t ex med färska kryddor eller olika ostar
Så när jag funderade på denna kycklingrätt med grädde, parmesan, lök, soltorkade tomater och basilika, och ett gäng andra grejer som passerade genom skallen
Kyckling är en sådan råvara som väldigt ofta återkommer i mitt kök, både vuxna och barn älskar oftast kyckling, och variationsmöjligheterna är ju näst intill oändliga faktiskt
800 gram kycklingfiléer. Skär kycklingfileerna på längden, blir ca 4-5 långa bitar per file. När kyckling stekt på andra sidan i 3 min, salta och peppra, tillsätt sedan passerade tomater, grädde och tomatpuren. 800 gram kycklingfiléer