Smördeg

Smördeg

Smördegspizza med västerbottensost

Smördegspizza med västerbottensost

1 förp smördeg 6 gula lökar 2 dl crème fraîche 150 g Västerbottensost, riven smör, till stekning rapsolja, till stekning
Frasiga räkstrutar med ägg och stenbitsrom

Frasiga räkstrutar med ägg och stenbitsrom

Skär smördegen i 1 1/2 cm breda remsor. – 1 paket smördeg. Sätt ugnen på 225 grader. 2. Strutar. Dela två bakplåtspapper och forma varje del så att du får fyra strutar
Toast skagenbakelse

Toast skagenbakelse

färska räkor med skal. 1hackad dill. 1pressad citronsaft. 1färsk riven pepparrot. 1majonnäs. 1crème fraiche. 1vitt bröd
Arcy

Arcy

Smördegspuffar

Smördegspuffar

2 dl crème fraîche 50 g parmesanost, riven svartpeppar 1 förp smördeg (à ca 425 g) 1 ägg 1 rödlök rom
Kyckling, spenat och gorgonzola smördeg

Kyckling, spenat och gorgonzola smördeg

1 ark smördeg. 1Rulla ut smördeget och sticka basen där vi ska placera fyllningen med en gaffel för att förhindra att den sväller. 1Täck hälften av smördeget med fyllning av kyckling, grönsaker och ost och lämna ett utrymme runt det för att stänga det. 1Vik smördeget och försegla kanten med hjälp av en gaffel. 1Pensla hela ytan på smördeget med piskat ägg. 1Om du inte vill att smördeget ska svälla upp för mycket kan du sticka upp det på smördeget med en gaffel. 1Placera i ugnen förvärmd till 200 ºC och baka i cirka 25-30 minuter tills vi ser att smördeget är väl gjort. 1Detta smördeg kan ätas varmt, varmt eller kallt, på något av sätten det är fantastiskt