Musslor

Musslor

Toast skagenbakelse

Toast skagenbakelse

färska räkor med skal. 1hackad dill. 1pressad citronsaft. 1färsk riven pepparrot. 1majonnäs. 1crème fraiche. 1vitt bröd
Blåmusselpasta

Blåmusselpasta

Skölj musslorna och skrubba dem. Öppna hälften av musslorna med en kniv. Skrapa musslorna ur skalet med en sked
Musslor i vitt vin och grädde, moules marinières

Musslor i vitt vin och grädde, moules marinières

Fina färska musslor. Borsta och tvätta musslorna rena, släng alla som inte är stängda helt. (Knacka öppnade musslor mot köksbänken, stänger de sig helt är de OK att använda)
Moules Frites med limeaioli

Moules Frites med limeaioli

Moules frites är en traditionell rätt på blåmusslor, vanlig i Belgien och Frankrike. Borsta musslorna och ta bort skägget
Musselpasta med krämig vinsås

Musselpasta med krämig vinsås

musslor och de som inte sluter sig när man knackar på dem. Häll tillbaka pastan i kastrullen och blanda i musslorna (släng de musslor som inte öppnat sig) och smöret
Lime och chilismör

Lime och chilismör

Recept. Bakat. (. 61. ). Bröd. 17. Buffé. 46. Desserter. 51. Dressingar. 44. Dryck. 10. Fisk. 56. Frukost. Färska kryddor. 6. Förätter. 13. Godis
Moules mariniéres

Moules mariniéres

Mmmm - moules mariniérs - sjömanshustruns musslor. Dessa vinkokta blåmusslor kan verkligen få det att vattnas i munnen när man tänker på dem