Afrikansk kycklinggryta - en favorit på vårt bord. Bryn kycklingbitarna runtom ioljan, lägg ner lök, vitlök, curry och chili och låt fräsa med någon minut
Krämig och god kyckling gratäng blev det idag. Bena ur kycklingen och tärna. Häll sedan över kycklingen. 1 st grillad kyckling. In med kycklingen i 15-20 min. 1 st grillad kyckling
Supergod kyckling som jag fick smaka på. Alla kyckling älskare bör testa detta. Lägg i kycklingfiléerna, krydda med citronpeppar och smula över buljongen
Hetta upp en stekpanna med smör och bryn hastigt kycklingfiléerna och lägg dem i en ugnsfast form. Bryn sedan lök och vitlök i samma fett som kycklingen bryntes i
500 g kycklingbröstfilé. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 500 g kycklingbröstfilé 1 msk Arla Köket® Smör-&rapsolja ½ tsk salt 250 g äggnudlar 500 g frysta wokgrönsaker 3 msk pineapple salsa 2 dl Arla Köket® minifraiche 1½ dl hönsbuljong
Hittade kycklingfile i frysen så dagen till ära ska jag och Jörgen göra salsakyckling. Bryn kycklingfiléerna väl runt om och lägg dem över grönsakerna i formen