Krämig och underbart god pasta med champinjonsås, serveras med parmesanost och ruccola. Åh så läckert. Att man enkelt slänger ihop rätten gör inte saken sämre
Saltskrubb har verkligen blivit min nya favorit. Det pirrar lite i huden efteråt och det känns som om hela kroppen får ny energi samtidigt som huden blir otroligt mjuk
Nu har jag gjort alldeles eget smörgåsmargarin. och gott blev det också. Efter en del experimenterande. med smak och konsistens, kom jag fram till detta receptet
Eftersom livs- och därmed matlagningsandarna går på lågvarv just nu bjuder jag på en favorit i repris från pappas repertoar, kinesisk fläskfilégryta med sötsur sås, och den sötsura såsen gör du enkelt själv - inte från någon flaska
Häromdagen hade vi lite extra folk hemma och jag blev sugen på att baka något. Men eftersom jag vet vilka gottegrisar alla i min familj är och hur mycket de äter när det väl finns sötsaker hemma, så behövde jag något extra stort så att det skulle räcka till alla