Räkor och skaldjursrätter

Räkor och skaldjursrätter

  • 4 Recept
Heta räkor

Heta räkor

Marinera i olivolja, pressad vitlök och citron. Heta räkor med en klick aioli♥. Tillsätt sweet chilisås, japansk soja och risvinäger i marinaden i stekpannan
Heta räkor med vitlök och chili

Heta räkor med vitlök och chili

Det bästa med heta räkor är att man själv bestämmer styrkan på dem. För att få mer smak på oljan är "Hemligheten" att man låter koka upp oljan med vitlök och chili och sedan kyla den
Härligt heta räkor

Härligt heta räkor

Vi hade med räkorna på vår tapasbuffé och det passade väldigt bra. De går även att förbereda dagen innan och det ger alltid ett plus hos mig
Heta och spanska räkor

Heta och spanska räkor

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 500 gram räkor , oskalade 5 klyfta(or) vitlök 2 st chilipeppar , eller sambal oelek 3 msk olivolja 1 odefinierad salt Köp receptet