Tonfisk

Tonfisk

tonfiskbiffar

tonfiskbiffar

Tänkte starta bloggveckan med att tipsa om dessa goda tonfiskbiffar som jag tycker passar perfekt i vardagen då de är både enkla och snabba att laga
Spanskt ris med tonfisk

Spanskt ris med tonfisk

) Här har jag i Spanien gjort en version med extra allt – tonfisk, broccoli och massa goda kryddor som härlig smaksättning
Pasta al atún (tonfisk)

Pasta al atún (tonfisk)

Sedan häller du i den avrunna tonfisken och vänder några ggr, men det ska inte stekas för de blir det torrt
Pasta med tonfisk

Pasta med tonfisk

Häll i tonfisken, de krossade tomaterna, tomatpurén, oliverna och oreganon. 4 personer 1 burk tonfisk, 200 g 1 burk krossade tomater, 400 g 4 msk tomatpuré 1/2 lök 1 vitlöksklyfta 1 tsk oregano 20 svarta oliver 2 msk olivolja pasta--- salt peppar1. 1 burk tonfisk
Tonfisksås med creme fraiche

Tonfisksås med creme fraiche

Öppna tonfisken och lägg i en gryta eller kastrull med höga kanter. Fräs och mosa samtidigt sönder tonfisken till en röra

Claos Tonfiskbiffar

Ta bort från spisen och blanda i tonfisk och ägg. * 2 burkar tonfisk (avrunna). Koka upp quinoa i kycklingbuljong
Tonfiskröra

Tonfiskröra

Låt vätskan få rinna av tonfisken. Tillsätt tonfisk, crème fraîche, majonnäs, kryddorna och citronsaft
Vietnamesisk tonfiskmacka | Recept från Köket.se

Vietnamesisk tonfiskmacka | Recept från Köket.se

Sila bort oljan från tonfisken. Fördela tonfiskröran och grönsakerna i en baguette. 400 g tonfisk i olja. Tonfiskröra400 g tonfisk i olja 2 dl majonnäs 1 kruka koriander 1 lime, skal och saft 1 klyfta vitlök, pressad salt svartpeppar

Marockanska tonfiskbiffar

Blanda ned tonfisk, paprikapulver, spiskummin, oliver, citronskal, persilja och ägg i couscousen och krydda med svartpeppar
Tonfiskbiffar

Tonfiskbiffar

När jag var liten åt jag alltid tonfisk på burk med salladsdressing till och detta brukar jag fortfarande göra när jag behöver något snabblagat till lunch eller middag
Tonfisksallad | Recept från Köket.se

Tonfisksallad | Recept från Köket.se

Varva purjolök, tomat, tonfisk, böngroddar och persilja på ett fat. 2 förp tonfisk i olja. 2 förp tonfisk i olja 2 msk kapris 250 g keso naturell 12 små kvisttomater, klyftade 0,5 purjolök, tunt skivad 1 knippe bladpersilja, grovt skuren 1 ask böngroddar 1 dl rostad lök 0,5 dl solrosfrön Olivolja att smaksätta med Salt Svartpeppar

Tonfisksallad med mathavre

Vänd runt tonfisken i lite av dressingen. 2 tonfiskburkar. Koka mathavren. Blanda balsamvinägern och senapen till dressingen, vispa till sist i oljan

Tonfiskcurrygryta

Låt tonfisken rinna av. Var försiktigt med saltet (pga tonfisken). Vänd i tonfisken försiktigt utan att smula sönder den