4 4 port pasta 1 strimlad gul lök 250 g kallröktlax i mindre bitar 1 påse babyspenat (à 65 g) 1 förp mjukost räkor och kräftor (à 275 g) 1 1/2 dl mjölk 1/2 kruka dill salt peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Mjukost i ask 20 % rabatt Kavli 330 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Lägg på lax, rödlök och oregano. 75 g kallröktlax. Vispa ihop ägg, salt och peppar i en liten bunke. Hetta upp en stekpanna med smör och häll i äggsmeten
Toppa salladen med bitar av varmröktlax. 600 g varmröktlaxfilé. Sallad600 g varmröktlaxfilé 2 dl matvete 2 avokado 100 g färsk spenat 200 g zucchini 200 g rödkål 4 salladslökar 250 g körsbärstomater 2 lime, i klyftor
Nu är det bara till att lägga ihop alla ingredienser (glöm inte laxen som du bara delar i stora bitar) och vända runt lite försiktigt, smaka av med salt och peppar
Skär laxen i små kuber. När paprikan mjuknat tillsätt lax och till sist selleri. 300-400 g kallröktlax, i bit. 4 morötter 1-2 paprika olja, till stekning 4 dl vispgrädde 2 dl crème fraiche 1-2 förp saffran 1 msk tomatpuré 1 purjolök, stor 300-400 g kallröktlax, i bit 5 stavar stjälkselleri
Servera morötterna med brutna bitar av varmröktlax och koriander. 400 g varmröktlax. 400 g varmröktlax 500 g morötter, sköljda och skrubbade 3 klyftor vitlök 1 knippe färsk koriander 1 citron, klyftor och 1 msk saft 2 tsk spiskummin 1 tsk salt 1 msk harissa 2 msk olivolja grovt salt