Servera falukorven med den stuvade spenaten och den stekta potatisen. 200 g falukorv i skivor. Tina spenaten i en kastrull med lite matfett så det inte bränner fast
4 400 g falukorv 400 g färsk gnocchi 3 msk smör 150 g skuren grönkål 1 dl rostade hasselnötter 1/2 tsk salt 2 krm svartpeppar Till servering riven parmesanost grovkornig senap Lägg till i inköpslistan
Skär falukorven i slantar och stek så den får färg och yta. 600 g falukorv. 600 g falukorv 1 pkt bacon 2 tsk spiskummin 2 klyftor vitlök 2 tsk rökt paprika 4 kvistar timjan 600 g blandade bönor 5 dl tomatsås 1 röd chili 3-4 msk bbq-sås 1 gul lök salt
Häll blandningen över falukorven. 1400 g falukorv. 1250 g ( 2 pkt) djupfryst spenat 400 g falukorv 4 ägg 2 dl gräddmjölk 1 msk senap 3 - 4 dl riven ost salt pepparLåt spenaten tina & rinna av väl i ett durkslag (pressa ur all vätska med en sked) Skär korven i strimlor & lägg i en form
Skär falukorven i strimlor. Häll över pastan och falukorven i i bunken och blanda försiktigt. Fräs falukorven först tills den får lite yta och ha därefter i lök och paprika och fräs ytterligare 2-3 min
Skär falukorven och skala och hacka löken. 500 g falukorv. Låt fettet bli ljusbrunt i en panna. Bryn korven först till den får lite yta och ha därefter i lök