Tillsätt riset och stek tills det är genomvarmt men grönsakerna fortfarande är spröda. 4 portioner kokt kallt ris. 4 portioner kokt kallt ris 1 dl strimlad purjolök 1 dl fint tärnad paprika i olika färger 2 tsk fint riven färsk ingefära 2 tsk finhackad vitlök 0,5 tsk kinesisk soja salt och malen vitpeppar
Koka upp kokosmjölk, vatten, ris och en nypa salt. Låt sjuda under lock tills riset är färdigt, ca 20-30 minuter. 3 dl ris. 4 dl kokosmjölk 2 dl vatten 3 dl ris salt 1 lime, skal och saft
Tillsätt kokt ris, salladslöken, ostronsåsen, sojan, sockret och stek dem 2-3 minuter. 250 g kokt ris. Värm upp en stekpanna med oljan, vitlöken och chili
Bred ut riset i en smord eldfast form. 3 port kokt ris. 13 port kokt ris 400 g köttfärs 140 g bacon 8 champinjoner 1 gul lök 1 paprika 2 vitlöksklyftor 2 msk dijonsenap 3 dl grädde Salt Peppar Vegeta allkrydda 3 dl riven ost SmörDela baconet i små bitar och fräs upp
I Indien är man fantastiska på att laga gott ris, särskilt smaksatt ris. Det här är ett populärt ris från Sydindien med knapriga jordnötter och god syrlighet från citron som passar bra till all indisk mat men även rätter med lamm, kyckling eller fisk