Skär korven i lagom stora bitar, finhacka löken. Fräs korven & löken under omrörning. 1/2 falukorvsring1/2 finhackad löksmör1 msk med curry ( vanlig gul i burk)1/2 msk med tomatpure2 1/2 dl creme fracihe2 1/2 dl gräddesalt & pepparev. 1/2 falukorvsring
Varva korvskivor och det mesta av purjon i en ugnsform. ca 500 g falukorv, skivad. 1ca 500 g falukorv, skivad 3 dl tunt skivad purjolök 3 dl crème fraîche 4 msk tomatpuré 2 tsk ljus dijonsenap salt och pepparVärm ugnen till 225°
Skiva paprikan och löken i tunna skivor och fördela över korven. Klicka ut chilisåsen över korv och grönsaker och avsluta med att skiva ost och lägg på alltihop
Skiva korven i något större bitar än bönorna. Stek korven, den finhackade löken den pressade vitlöken. Får man inte tag på polska eller tyska korven, kan Scans bratwurst eller annan stark korv användas
Ta ut falukorven som nu delat sig så det är enkelt att lägga i fyllningen. 1 falukorv 800 g. Sätt ugnen på 200 grader och när den är varm sätt in falukorven som du snittat ganska djupt. 1 falukorv 800 g 2 dl riven ost