Har inte gjort glass på yoghurt tidigare, har varit rädd för att det skulle bli isigt och smaklöst, men oj så fel man kan ha, det blev riktigt gott, trots att den varken innehåller äggulor eller vispgrädde, men sedan så gillar jag ju mango också
Ingredienser Äppelpannkaka Receptet är för 3-4 personer Pannkakssmet 6 st ägg 1 st banan 1-2 msk kokosolja Efter tycke & smak kanel 1 nypa havssalt På pannkakan 1 st äpple Efter tycke & smak kanel Efter tycke & smak kokossocker (kan uteslutas
Vispa ägg och socker vitt och pösigt i en skål som tål värme, t ex en glasskål. Nu finns det två alternativ, antingen kyler du glassmixen direkt eller så värmer du upp den igen för att bli lite tjockare
Tillsätt mjölken, lite i taget tills och kör maskinen tills glassen är lagom tjock och slät. Ät glassen direkt eller täck den med plastfolié om du fryser in den