Smula över fetaostenoch lägg ut oliverna jämnt över pajen. Tillsätt osten. Pajbotten. Häll över äggstanningen och se till att osten fördelar sig jämnt över pajen
Och denna bakade feta med oreganooch chili ochkörsbärstomater känns lagom lätt men värmer också lite under vintern samtidigt som den faktiskt smakar sommar
Igår när vi grillade testade jag ett nytt tillbehör till köttet, grillad fetaost. E-postadress. Hos flera åker grillen fram och det blir grillat hela helgen
Det var soppa med bröd och den här GUDOMLIGT fantastiska getostkrämen med bröd till. Vi var bjudna till Kajsa på tjejmiddag i fredags ochhon bjöd på en god förrätt
* Häll på olivolja så att det täcker osten. * Skriv på burken när osten är färdig att användas. 3 tsk finrivet citronskal. 1Tärnad feta , ca 200 g. 13 vitlöksklyftor i tunna skivor. 11 msk rosépeppar. 1Olivolja. 13 tsk finrivet citronskal Tärnad feta , ca 200 g 3 vitlöksklyftor i tunna skivor 2 tsk timjan 1 msk rosépeppar 1 - 2 lagerblad Olivolja* Varva ost, citronskalochkryddor i en fin glasburk. * Låt stå i 14 dagar, då kommer kryddningen fram bäst
Ingredienser Portioner. 4 1/2 kruka oregano 1 vitlöksklyfta skal och saft av 1 citron (1 citronmotsvarar 2 msk saft) 1 silverlök 250 g gula och röda körsbärstomater 4 msk olivolja salt och svartpeppar 2 pkt fetaost (à 150 g) Till servering bröd kalamataoliver Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken