Så här gör du. Skär köttet i 3 cm stora tärningar. Grovhacka lök, vitlök, selleri och chilifrukt (behåll kärnorna om du vill ha en extra stark gryta) och fräs tillsammans med köttbitarna i olja i en tjockbottnad gryta
Sätt ugnen på 225 grader (du kan också grilla spetten). Skär köttet i tunna skivor eller strimlor. Blanda med resten av ingredienserna i en skål och låt stå och marinera
En fräsch sommarrätt med smaker från lite olika delar av världen. Spetten kan även vara bra att göra och ha färdiga i frysen, passar att ha även på picknicken eller buffén
Han har gjort det igen den där Markus Aujalay, skapat ännu ett pastarecept som blev så in i bänken gott när vi testade det och som vi bara måste skicka vidare till er så ni också kan provsmaka
M har flera gånger berättat att han älskar currysåsen han ätit på förskolan tidigare så igår bestämde jag mig för att prova på att göra egen currysås och det för allra första gången
När du gjort den här pajen vill du inte äta någon annan. Krispig mandel, len choklad och så skärpan från rabarbern tillsammans med en kula riktigt bra vaniljglass tar i alla fall mig till något slags himmel