Blandat Allt

Blandat Allt

Vegetarisk röra i pitabröd

Vegetarisk röra i pitabröd

Blötlägg och koka kikärterna enligt förpackningens anvisningar (eller skölj de kokta i kallt vatten och låt dem rinna av)
Aubergine på italienskt vis

Aubergine på italienskt vis

Grädda i ugnen i 15-20 minuter tills allt är genomvarmt. Värm ugnen till 225 grader. Smörj två ugnsfasta formar med olja
Indisk aubergine och okragryta

Indisk aubergine och okragryta

När den godaste indiska maten är den en själv lagar, då vet en att Malmös utbud av indisk mat är under all kritik
Aubergine Pizza

Aubergine Pizza

Jättegoda pizzor som påminner till smaken om melanzane alla parmigiana. Ja, för det är ju egentligen samma ingredienser
Asiatisk glasnudelsallad med teriyaki lövbiff

Asiatisk glasnudelsallad med teriyaki lövbiff

Här går tiden så galet fort så jag hinner inte riktigt med allt som jag önskar. -) Det är alltför lätt att slänga i sig maten, och efteråt blir man så galet mätt, så man inser att man kunde hejdat sig lite tidigare
Asiatisk nudelsallad LCHF

Asiatisk nudelsallad LCHF

Låt koka 1/2 minut och skölj sedan av i kallt vatten. Just nu är jag helt frälst i sjögräsnudlar. Äter det minst tre dagar i veckan Idag blev det en kall variant med asiatisk touch
Asiatisk sallad

Asiatisk sallad

1. Skala moroten och skölj alla salladsingredienser. Skala långa remsor av morot och zucchini med hjälp av en potatisskalare
#9 Asiatisk gurksallad med sesamfrö

#9 Asiatisk gurksallad med sesamfrö

Men allt på en tallrik. Det var ju det där med julmaten med. Jag har otroligt svårt för konceptet julbord – visserligen gillar jag i princip varje del för sig, men ihop blir det bara för mycket och för flottigt
Picklad rödlök

Picklad rödlök

Det innebär alltså att du kan göra så stor eller liten sats du vill så länge du håller dig till grundprincipen
Rostad blomkål med vitlök

Rostad blomkål med vitlök

1 huvud blomkål, ca 800 gram. 2 klyftor vitlök. 2 krm gurkmeja. 3 krm chiliflakes. 2 msk olivolja eller matolja
Saffranskryddad fisksoppa

Saffranskryddad fisksoppa

2 förp torsk, fryst [à 400 g] 1 gul lök 1 purjolök matolja 1 klyfta vitlök 1 förp saffran 4 msk vetemjöl 2 l vatten fiskbuljongtärning 0,5-1 dl tomatpuré 400 g kräftstjärt 2-3 dl crème fraîche salt vitpeppar persilja, hackad
Bruschetta med tomatsalsa

Bruschetta med tomatsalsa

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Brödet 1 st baguette , eller Chiabatta, skuren i skivor 1 skvätt olivolja 2 st vitlöksklyfta(or) Salsa 2 st tomat(er) 0,25 st rödlök(ar) 1 msk olivolja 1 msk rödvinsvinäger 2 msk persilja , finhackad 1 nypa(or) salt 1 nypa(or) peppar Köp receptet