Rhubabe – fredagsdrinken För att göra skum av sockerlagen krävs en sifon. När allt pulver är utblandat slår jag över det i en sifon, trycker i en gräddpatron och skakar om Karlstein
Rabarberkompott med vaniljskum Sila och häll upp i sifon. Vaniljskum. Koka upp mjölken med socker och vaniljstänger. Blanda i gelatinet. Ställ kallt i 2 timmar Recept.se
Pilgrimsmussla, Bloody Maryskum, peppar- och citroninfuserad vodkakaviar Sila sedan ned i en sifon. Häll ner vodka med svartpepparkorn och några bitar av citronskal i en sifonKarlstein
Besos calientes – fredagsdrinken En sifon. Jag tänkte sifonera hela kvällen faktiskt. Häll ner i en sifon och låt sedan bli ordentligt kallt i kylen Karlstein
Mörk chokladmousse gjord i sifon Förra veckan så fick jag en sifon från Kitchentime som jag har hunnit testa några gånger nu och senast i Söndags så blev det mörk chokladmousse, kan inte förstå varför jag inte haft en sån här förut Yummifood