Bröd O Bullar

Bröd O Bullar

Pitabröd

Pitabröd

1yoghurt naturell. 1strösockerArbeta samman alla ingredienserna i en bunke till en smidig deg och låt jäsa i en timme.  Baka ut till brödkakor ca ½ cm tjocka, ca 15 cm i diameter, och baka i mitten av ugnen i 250 grader tills de ser färdiga ut
Lepinjabröd

Lepinjabröd

Gör ett rutat mönster på brödetsovansida med en kniv. Lös upp jästen ochsocker med ljummet vatten. Tillsätt oljaoch blanda
Libabröd

Libabröd

något mer, ljummet). Ingredienser 1 port 2 port 3 port 4 port 5 port 6 port 7 port 8 port 9 port 10 port 11 port 12 port 13 port 14 port 15 port 16 port 17 port 18 port 19 port 20 port 21 port 22 port 23 port 24 port 25 port 26 port 27 port 28 port 29 port 30 port 500 g Vetemjöl 6 g Torrjäst (2 tsk) 1 tsk salt 1/2 tsk Strösocker 4 dl vatten (ev