Ingredienser Portioner. 4 250 g körsbärstomater 1 morot 4 port lax i bit (à ca 140 g) salt peppar 250 g mild tomat- och örtsås (gärna middagsklart) 4 port ris 1 grönsaksbuljongtärning 250 g broccoli 2 msk olivolja 65 g babyspenat Lägg till i inköpslistan
Skär fisken i fyra bitar och lägg dem i en smord ugnsform. Fördela blandningen på fiskbitarna. Krossa tacochipsen i en mortel och blanda dem med osten, och strö över fisken
Dela fisken i bitar och krydda med salt och peppar. Lägg över fisken i en smord ugnsfast form. Vispa ihop mjöl, grädde, chilisås och dill och häll i formen
1. Tillbehör. Ta ut och tina laxen om du har fryst. Koka ris enligt anvisning på förpackningen. 2. Laxgryta. Skala och klyfta löken och skala och finhacka vitlök
1 fiskbuljongtärning. 1 fiskbuljongtärning. Söndagsmiddagen i går var ugnsstekt lax med en snabbt hopvispad sås av det som fanns i kylskåpet och vilken succé det blev
Fiskgratäng står på menyn idag, en gratäng som görs i tre olika delar men det betyder inte att den är komplicerad på något vis, det behövs bara lite strategi och planering
Fisken sköter sig själv i ugnen och du kan bara slappna av. Om du vill ha potatis till så ska du börja med den, för då kanske den hinner bli färdig samtidigt som fisken