Emelies födelsedag. 17 mars 2017 @ 17. 15. Ej klart recept. Jag gjorde iordning Mandelbotten dagen innan och frös in och dagen därpå gjorde jag iordning alla fyllningar samtidigt (ja inte exakt samtidigt), först när alla fyllningar var på avsvalning rörde jag ihop hallonmoussen och påbörjade montering
Enkelt och perfekt att förbereda och ha i kylen innan servering. 6 portioner. 200 g cream cheese 1,5 dl vispgrädde 0,5 dl strösocker 0,5 tsk vaniljpulver eller frön från 0,5 vaniljstång 5 smulade havrekakor, eller liknande 250 g färska hallon eller andra
Imorgon fyller min sambo år vilket var en bra anledning att bjuda in till middag i lördags. Tänk att den 20 september var varmare än årets midsommarafton och det blev kanske årets sista utesittning
Supergod efterrätt som tar lite tid att svänga ihop, men det är rolig och värt att göra. Jag älskar att göra desserter och efter att jag tittat runt på nätet kom jag på den här härligt goda och smakfulla kombinationen som man kan lägga upp i snygga lager ( mina är inte så snygga, men jag lovar att det funkar, hahaha) i en glassburk
Den här goda cheesecaken bakade min mamma och bjöd mig på ur tidningen Allt Om LCHF nr 1/2015. Vi minskade lite på sötning och bytte lime mot citron, vilket blev väldigt bra
Kiwiglass som är nyttig, god och enkel att göra. Solen har stekt på som bara den i helgen och när sötsuget slog till i denna hälsosamma period slog vi istället till på nyttig kiwiglass
För att fira nationaldagen bjöds det på enkel men supergod fika, en riktig kaloribomb. Socker, smör, sirap och grädde…i en sagolik symfoni som smakar goda rabarber och med ett pajtäcke som smakar knäck
Foto. Andy Prhat. Här kommer receptet på min jubileumstårta i Damernas Värld om ni missade det numret. Det är en tårta med champagnemousse och flädercurd
Hej allihopa. Vilken härlig dag. Nu känner man att våren är på g. Solen värmer verkligen när den är framme och kommande dagar ska vi nästan få upp mot 10 plusgrader här